Meravelles Valencianes
 
   
 
Fil-per-randa - Club de viatges
Caixa Popular
Acadèmia Valenciana de la Llenguao
 
 
Benvinguts
 

Després de la gran difusió que ha portat a elegir les set meravelles del món, Fil-per-Randa, us proposa  participar activament en la creació d’un programa similar referent al patrimoni cultural i medioambiental valencià que esdevinga un nou motor de la promoció, difusió i ús de la llengua, del patrimoni cultural i natural valencià.

Fil-per-Randa club de viatges, és una entitat amb dos objectius fonamentals: difondre i promoure el coneixement del patrimoni cultural, històric, medioambiental, valencià i fomentar el reconeixement i el respecte vers les cultures i totes les seues expressions.

Per tal d’acomplir aquests objectius, Fil-per-Randa organitza al llarg de tot l’any diverses activitats, viatges, excursions, visites i passejades culturals.

Fil-per-Randa, mitjançant la creació d’aquesta web participativa, pretén d’una manera rigorosa i científica, al mateix temps que lúdica i popular, la proclamació el dia 9 d’octubre del 2008 de les set “Meravelles Valencianes”, amb la participació d’entitats públiques i privades valencianes

 

 
 
Fil-per-randa - Club de viatges Aquest projecte ha estat registrat com a propietat  intel·lectual amb el número  V-663-07 metaMedia, s.l.
 
metaMedia, s.l.